banner HV dag

Op zaterdag 28 mei organiseren de gezamenlijke hulpdiensten voor de 4e keer de Hulpverleningsdag Zandvoort. Van 11.00 uur tot 16.00 uur staat het Badhuisplein vol met hulpverleningsmateriaal, voer- en vaartuigen en informatiestands.

Gedurende de dag vinden er doorlopend demonstraties plaats, kun je zelf aan diverse activiteiten deelnemen en krijg je alle uitleg over het materiaal dat de hulpdiensten tijdens hun dagelijks werk gebruiken. Voor de jeugd is er dit jaar een leuke leerzame puzzeltocht met vragen over de diverse diensten.

De Zandvoortse Reddingsbrigade is ook dit jaar weer prominent aanwezig op deze dag. De vrijwillige strandwachten zullen op de Hulpverleningsdag net als vorig jaar een lounge strand inrichten en nemen vanaf het strand diverse boten en een strandvoertuig mee. Mocht de zon schijnen dan zorgen de strandwachten er  ook voor dat iedereen goed beschermd is tegen de zon door het uitdelen van Vision Zonnebrand.

Op de hulpverleningsdag vind je naast de Reddingsbrigade ook het Rode Kruis, Brandweer, Politie, Ambulancedienst en de KNRM. Nieuwe deelnemers dit jaar zijn Dierenbescherming Haarlem & omstreken, Eerste Hulp bij Zeezoogdieren Noordwijk en het Twickerlerveld/European Detection Dog Service.

Alle informatie over deze dag en de hulpdiensten die zich zullen presenteren kun je vinden op de website: http://www.hulpverleningsdagzandvoort.nl