De Zandvoortse Reddingsbrigade, ZRB, vaart op 20 en 21 december mee tijdens de Serious Rescue actie ter ondersteuning van Serious Request 2010. In de aanloop en tijdens deze vaartocht proberen de Reddingsbrigades op diverse manieren geld in te zamelen voor het Serious Request doel 2010: 
De stille slachtoffers van aids namelijk de kinderen die hun ouders hebben verloren aan deze ziekte.
 
Normaliter zetten de Reddingsbrigades zich in voor het helpen van drenkelingen, maar voor 3FM Serious Request hebben ze zich nu verenigd voor het goede doel onder de naam “Serious Rescue”, op initiatief van Reddingsbrigade Bergen op Zoom varen zij van 19 tot 21 december van Bergen op Zoom naar het Glazen Huis in Eindhoven. Gedurende deze ruim 160 kilometer lange tocht sluiten ruim 30 reddingsboten aan om uiteindelijk als een groot oranje lint het Glazen huis te bezoeken. 

Vanuit Zandvoort zullen zestien strandwachten met drie boten en een logistiek voertuig de actie ondersteunen. De strandwachten proberen in de korte tijd voor de tocht op zoveel mogelijk plekken om aandacht voor deze actie te vragen, net als hun collega redders in andere delen van het land.

Meer informatie over de actie vind je op http://www.seriousrescue.nl, neem voor meer informatie over de Zandvoortse inbreng contact op met ernst.brokmeier@zrb.info

Help mee en doneer!
Rekening:  42.91.46.760, Ten name van Bergse Reddingsbrigade
Onder vermelding van: Serious Rescue + Zandvoort