Ook al is het jaar pas twee weken oud, de ZRB heeft al weer de nodige activiteiten achter de rug.  Nieuwjaarsduik, standby voor hoog water en de nieuwjaarsreceptie zorgden voor een goed begin van ons 90 jarig jubileum.

Nieuwjaarsduik

Het begon voor een aantal strandwachten al weer vroeg op 1 januari met de voorbereidingen op de nieuwjaarsduik. Bij de eigen duik doken 19 strandwachten klokslag 12.00 uur het koude water in. Daarna was het snel omkleden en richting Take Five voor de beveiliging van de grote duik. Met een team van bijna 30 leden in en op het water en op de kant konden de 2800 duikers veilig het nieuwe jaar in.

meer foto’s van de ZRB duik vind je op onze ZRB Facebook pagina: http://www.facebook.com/zandvoortseRB

Standby voor hoogwater

Op 5 januari werd de ZRB in vooralarm gezet ivm het hoge water in het noorden van het land. Gedurende de dag werd de ploeg geformeerd en geinformeerd en werden nodige voorbereidingen getroffen. Gelukkig was onze inzet niet nodig en bleef de overlast beheersbaar.

Nieuwjaarsreceptie

Op zondag 8 januari vond de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats. Een groot aantal leden en geinteresseerden waren aanwezig op post Piet Oud voor een drankje en heerlijke hapjes en Haring van de Zeemeermin.