Stand van zaken opleidingen in 2021

Helaas hebben we ivm de beperkende maatregelen rondom het corona virus voor dit moment alle opleidingen ‘in de wacht’ gezet. Zodra er duidelijkheid is over mogelijkheden voor het, eventueel gedeeltelijk, opstarten van onze lifeguard opleidingen zullen we de reeds aangemelde cursisten hierover informeren. Voor 2021 zijn wel al data gereserveerd.

Algemene informatie over de (Junior) Lifeguard Opleiding bij de ZRB

De (Junior)Lifeguard Beach Opleiding is een beroeps begeleidende opleiding. Dit betekent dat je als vrijwilliger bij een reddingsbrigade actief lid moet zijn.

Tijdens het werk als aspirant Lifeguard volg je de opleiding en voor het afsluiten van de opleiding dien je, afhankelijk van het niveau, 5 proeve van bekwaamheid (PvB) af te leggen.

De kosten voor de opleiding bij de Zandvoortse Reddingsbrigade zijn:

  • Het jaarlijks lidmaatschap van € 15,00 per jaar (kijk voor lidmaatschap onder ‘Over en lid worden’ elders op deze site..
  • Investeren van vrije tijd (vooral in de zomermaanden) (onze strandwachten in Zandvoort zijn allemaal vrijwilligers).
  • Tenslotte moet je in het bezit zijn van een geldig Eerste Hulp Diploma. (Een EHBO cursus wordt in de wintermaanden gegeven door de ZRB).

Opleiding 2021:
Meer informatie over de lifeguarding opleidingen 2021: Informatie & data lifeguarding 2021

Voor deelname aan de opleidingen gelden een aantal voorwaarden. In het toetsingskader kun je per opleiding vinden wat de voorwaarden zijn: Toetsingskader 2020

Wil je algemene informatie over de opleidingen? Mail naar opleidingen@zrb.info.

Ben je actief lid en wil je een afspraak met één van onze postcommandanten? Mail je gegevens en je motivatie naar postcommandanten@zrb.info.

Leave a Comment