Gedurende het jaar staan we op verschillende momenten en op verschillende manieren stil bij ons 100 jarig bestaan. Onderstaand overzicht wordt de komende tijd nog verder aangevuld en uitgebreid met aanvullende activiteiten en informatie.

24 maart 2022 – Special in de Zandvoortse Courant

Dubbele pagina in de week voor ons jubileum met een foto overzicht van de ZRB door de jaren heen.

27 maart 2022Officiële start van het Jubileumjaar

Tijdens een korte bijeenkomst herdenken we de oprichting van de ZRB en hijsen bij post noord de jubileum vlag waarmee we het jubileum jaar officieel starten.

maart/april 2022 – 100 jaar ZRB – Teken en ontwerp wedstrijd lagere scholen Zandvoort

Leerlingen van de onderbouw van de Zandvoortse lagere scholen kunnen mee doen aan een leuke kleurwedstrijd. De bovenbouw wordt uitgedaagd om het redmiddel van de toekomst te ontwerpen en daarbij na te denken over nieuwe reddingsmiddelen, voertuigen of vaartuigen waarmee de ZRB in de toekomst haar werk kan doen.

Voorjaar 2022 – Onthulling ZRB jubileum bankjes

Onder jeugdleden van de ZRB tussen de 10 – 12 jaar is in januari een ontwerp wedstrijd geweest. De winnende ontwerpen worden verwerkt in 2 bankjes die vanaf het voorjaar op de boulevard te zien zullen zijn. 1 bij post ‘Piet Oud’ en 1 bij post ‘Ernst Brokmeier’. De winnende ontwerpers zullen de bankjes samen onthullen. – Datum volgt.

20 mei 2022 – Algemene ledenvergadering

De ZRB heeft elk jaar een algemene ledenvergadering. In het jubileum jaar is dat natuurlijk een extra bijzondere moment.

9 juli 2022 – Officiële Jubileum Receptie

Op 9 juli nodigt de ZRB in de middag leden, oud leden, begunstigers, relaties en geïnteresseerden uit voor de officiële jubileum receptie. Locatie en tijden volgen.

27 augustus 2022 – ZRB Beachfestival voor lifeguards, kader/instructeurs & jeugdleden

De jeugdleden worden die middag uitgenodigd om op het Zandvoortse strand aan een serie leuke activiteiten mee te doen. In de avond vieren we met de lifeguards, kader en instructeurs het 100 jarig bestaan.

Najaar 2022 – ZRB fototentoonstelling in de openlucht

Heden en verleden in foto’s.

Gehele jaar

  • ZRB jubileum webshop
  • ZRB 100 jaar online felicitatiepagina/Jubileum register
  • ZRB 100 jaar specials op social media en website