Op 27 maart bestaat de Zandvoortse Reddingsbrigade, ZRB, 90 jaar!
Gedurende het jaar zullen we dan ook diverse activiteiten organiseren. Voor onze jeugd begint het jubileum jaar op donderdag 29 maart met een speciale zwemavond.

Jubileum receptie
Op zaterdag 31 maart vindt ‘s middags de jubileum receptie plaats voor leden, oud leden, collega’s, relaties en geinteresseerden bij Beachclub Tien. Tijdens de receptie wordt ook de aftrap gegeven van onze nieuwe donateursactie. De avond is gereserveerd voor onze strandwachten en instructeurs die tijdens een gezellig feest het 90 jarig bestaan en de opening van het nieuwe seizoen zullen vieren.

Tentoonstelling: “heden en verleden”
In het Jutters mu-zee-um kun je vanaf 28 maart tijdens openingstijden de tentoonstelling: 90 jaar ZRB “heden en verleden” bekijken. De tentoonstelling samengesteld door Christien Kemp, Nel Kerkman en Annemarie Kemp geeft een overzicht van het werk en activiteiten van de ZRB door de jaren heen. Bekijk hier de poster >>

Kleurwedstrijd
Voor de allerkleinsten van Zandvoort is er een leuke kleurwedstrijd. De kleurplaten worden de komende weken verspreid. Kun je echt niet wachten dan vind je de kleurplaat nu al hier >>

Hele jaar feest…
Gedurende het jaar zullen nog meer activiteiten volgen, waaronder een ‘oud ZRB’ avond met veel oud beeldmateriaal. Zodra hier meer informatie over is zal dit via de website en andere media bekend gemaakt worden.